Wanden

Specialisten

Metal Stud-wanden en -plafonds.

De Metal Stud (MS) wand is een universeel systeem dat is opgebouwd uit een licht, niet-dragend skelet van profielen. Hierop worden de platen bevestigd.

Door te variëren in profielen, beplating en isolatie kunnen de gestelde eisen op het vlak van akoestiek , brandwerendheid, thermische isolatie en stootvastheid gemakkelijk behaald worden. Deze eigenschappen maken dit wandsysteem uitermate geschikt voor toepassingen in woningbouw en utiliteitsbouw, zowel nieuwbouw als renovatie.

Goede afstemming Jan Kamminga, Bouwgroep Dijkstra Draisma

Ons bevalt de openheid van B&O. De werkzaamheden worden goed op elkaar afgestemd en het is een voordeel dat de lijnen kort zijn. Het gehele werk wordt voorafgaand aan de uitvoering op detailbasis doorgenomen. Hierdoor zijn er tijdens de bouw geen vragen of onduidelijkheden meer. De planning is hierin leidend en er wordt met de uitvoering duidelijk gecommuniceerd over waar schakelen nodig is.

Fleur Hubertus Fleur Hubertus, HBB Groep

Wij kozen voor B&O omdat de prijzen goed liggen en de calculatie/voorbereiding goed meedenkt in de mogelijkheden. Op die manier wordt het plaatje zo compleet mogelijk. Ook in de uitvoering is B&O flexibel en een fijne partij om mee te werken. Ze bieden een duidelijke, complete demarcatie/aanbieding en ontzorgen in de uitvoering.

Vraag informatie aan

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.