Akoestiek

Specialisten

Akoestische oplossingen

Ook voor advies en realisatie van akoestische oplossingen die het beste passen bij de betreffende ruimte, bent u bij BENO aan het juiste adres!

Wij betrekken onze adviseurs en leveranciers voor hun expertise en uitgekiende productenrange en samen met u zoeken wij een passende oplossing.

Iedere ruimte vraagt om een specifieke oplossing voor een comfortabele omgeving, waarbij nagalm en geluidsabsorptie een grote rol spelen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een naadloos akoestisch plafond, waarmee een optimaal resultaat wordt bereikt.

Fleur Hubertus Fleur Hubertus, HBB Groep

Wij kozen voor B&O omdat de prijzen goed liggen en de calculatie/voorbereiding goed meedenkt in de mogelijkheden. Op die manier wordt het plaatje zo compleet mogelijk. Ook in de uitvoering is B&O flexibel en een fijne partij om mee te werken. Ze bieden een duidelijke, complete demarcatie/aanbieding en ontzorgen in de uitvoering.

Goede afstemming Jan Kamminga, Bouwgroep Dijkstra Draisma

Ons bevalt de openheid van B&O. De werkzaamheden worden goed op elkaar afgestemd en het is een voordeel dat de lijnen kort zijn. Het gehele werk wordt voorafgaand aan de uitvoering op detailbasis doorgenomen. Hierdoor zijn er tijdens de bouw geen vragen of onduidelijkheden meer. De planning is hierin leidend en er wordt met de uitvoering duidelijk gecommuniceerd over waar schakelen nodig is.

Contact