Vloeren

specialisten

vloeren

Plafonds, wanden… natuurlijk leveren en monteren wij ook vloeren!

​​​​​​​Estrich Vloerelementen voldoen aan de zes voornaamste Europese vereisten van de Richtlijnen betreffende Bouwproducten. Deze vloerelementen zijn uitermate geschikt voor geluidsisolatie en thermische isolatie. Tevens zijn de elementen uitermate brandwerend, kunnen verwerkt worden op vloerverwarming en zijn geschikt voor afwerking met vloertegels.

 

Fleur Hubertus Fleur Hubertus, HBB Groep

Wij kozen voor B&O omdat de prijzen goed liggen en de calculatie/voorbereiding goed meedenkt in de mogelijkheden. Op die manier wordt het plaatje zo compleet mogelijk. Ook in de uitvoering is B&O flexibel en een fijne partij om mee te werken. Ze bieden een duidelijke, complete demarcatie/aanbieding en ontzorgen in de uitvoering.

Goede afstemming Jan Kamminga, Bouwgroep Dijkstra Draisma

Ons bevalt de openheid van B&O. De werkzaamheden worden goed op elkaar afgestemd en het is een voordeel dat de lijnen kort zijn. Het gehele werk wordt voorafgaand aan de uitvoering op detailbasis doorgenomen. Hierdoor zijn er tijdens de bouw geen vragen of onduidelijkheden meer. De planning is hierin leidend en er wordt met de uitvoering duidelijk gecommuniceerd over waar schakelen nodig is.

Contact