Plafonds

Naast het standaard gipsplafond, kunt u bij ons ook terecht voor een systeemplafond.
Dit type plafond bestaat uit een raster van een in elkaar te klikken systeem waarin plafondplaten worden gemonteerd. Desgewenst kan dit raster verdekt worden gemonteerd, zodat dit niet zichtbaar is en de platen lijken te ‘zweven’. De platen zijn  eenvoudig te demonteren om toegang te krijgen tot de bovenliggende installaties en de voorzieningen in het plenum.

De keuze voor een plafondpaneel hangt af van wensen. Denk hierbij aan akoestiek, lichtreflectie, brandveiligheid, vochtbestendigheid, reinigbaarheid en uitstraling. De platen zijn duurzaam, slijtvast en geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. Bij onze leveranciers ligt de focus op innovatie en ontwikkeling met een assortiment van meer dan 70 verschillende soorten plafonds in een groot aantal verschillende materialen en afwerkingen.
Wij helpen u graag bij de keuze van uw plafond.

Wij leveren en monteren alle denkbare systeemplafonds, van merken als: Eurocoustic, Rockfon, Armstrong, OWA, Ecophon, Gyproc en Derako. Maar schrijft uw bestek een ander fabricaat voor? Geen probleem voor B&O Projectafbouw. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het aanbrengen van  houtwolcement-, houten- en metalen pafonds.

Contact

  B&O Projectafbouw

  Bijlestaal 56
  1721 PW Broek op Langedijk

  Telefoon: 0226 318806
  Email: info@beno.nl

  BTW nr. 8044 62 859 B 01
  KvK nr. 37062963 te Alkmaar