Hof van Jacob

Hof van Jacob

Hof van Jacob is het nieuwbouwcomplex met 287 zorgwoningen en diverse voorzieningen dat gerealiseerd wordt in de Schalkwijk. Hier worden woningen ontwikkeld voor ouderen die, al dan niet tijdelijk, intensieve zorg nodig hebben. Daarnaast zullen er seniorenwoningen worden gebouwd met de mogelijkheid om zorg te ontvangen indien nodig. Het uitgangspunt is dat alle bewoners, ook wanneer ze zorg en ondersteuning nodig hebben, het leven zo veel mogelijk zelfstandig kunnen voortzetten.

Dankzij de strategische ligging, omgeven door groen en de diverse voorzieningen, ontstaat er een natuurlijke verbinding met de omliggende wijk. Dit biedt talloze mogelijkheden voor ontmoetingen tussen de bewoners. Hof van Jacob wordt een plezierige woonplek, een aangename werkplek of gewoon een fijne plek om te bezoeken.

De eerste inwoners zullen in de zomer van 2024 kunnen verhuizen. De bouw van de zelfstandige seniorenwoningen zal in het najaar van 2024 beginnen, de totale oplevering zal in 2026 plaatsvinden.

De werkzaamheden van BENO omvatten de montage van 2500m2 systeemplafonds, 8500m2 metal stud wanden en 12.500m2 afwerkingen.

Locatie: Haarlem
Opdrachtgever: KBK Bouw B.V.
Architect: 2by4architects

Vraag informatie aan

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.